Bekijk het laatste nieuws:

Gotink bezorgt nu warm aan huis in Raalte

Gotink en Carinova gaan samenwerken

Catering 2.500 personen in het pinksterweekend

Gotink bezorgt nu in Olst en Boskamp

Gotink verzorgt catering 1.000 personen

Gotink heeft nieuw assortiment voor bedrijven

Gotink bezorgt per 1 maart in Apeldoorn


Gotink catering bezorgt nu in Raalte

Vanaf heden bezorgt Gotink ook heerlijke maaltijden in Raalte. Na herhaaldelijke aanvragen is er besloten dat deze regio tot onderdeel behoord van ons verzorgingsgebied. Kent u gegadigden of wilt u meer informatie, kijk dan even op onze pagina van de warme maaltijd service. Klanten die lid zijn van het Carinova servicepakket kunnen korting vergaren. Neem daarvoor contact met ons op; 0570-626606.


Gotink catering en Carinova gaan samenwerken

DEVENTER – Carinova Services biedt ouderen thuis een uitgebreid pakket van diensten aan. Een belangrijk onderdeel daarvan is een gezonde warme maaltijd. Naast diepvries en koelverse maaltijden kunnen abonnees van het Carinova Servicepakket nu ook dagverse warme maaltijden van Gotink met een korting thuisbezorgd krijgen.Gotink is een bekende Cateraar in Deventer, een echt familiebedrijf gerund door de oprichters Eeltje, Bert en zoon Roy. Gotink bezorgd elke dag zo’n 600 dagverse maaltijden bij mensen thuis in Deventer en omstreken. De koks van Gotink starten elke morgen om half acht met het voorbereiden en koken van de maaltijden voor die dag.

Door een slim bedacht proces en verpakking worden de maaltijden warm bij de mensen thuis bezorgd. Met name voor ouderen die niet meer elke dag kunnen of willen koken biedt dit een mooie oplossing. Naast een goede maaltijd is juist ook het persoonlijke contact erg belangrijk. Bert Gotink zegt daarover: “Naast goed eten, zit juist in die persoonlijke aandacht onze kracht. We rijden met vaste chauffeurs vaste routes en worden daarmee een vertrouwd gezicht bij mensen thuis”. Zijn zoon Roy kan dit beamen. Hij heeft tot voor kort zelf ook vaste routes gereden en vertelt: “Het leukste is het praatje elke dag met mensen, en als het nodig is pakken we maaltijd uit de doos, zetten deze op tafel zodat mensen direct aan kunnen schuiven”.

Het dagelijkse en persoonlijke contact met ouderen was voor Carinova een belangrijke overweging om Gotink toe te voegen aan het dienstenpakket. Volgens Martin Plant, directeur van Carinova Services, is een goede maaltijd voor ouderen zeer belangrijk om vitaal te blijven. Daarbij is eenzaamheid onder ouderen een steeds groter probleem aan het worden. De dagelijkse en persoonlijke bezorging van Gotink lost dit een beetje op en is voor Carinova een belangrijke stap om meer diensten en meer contact bij kwetsbare ouderen thuis te kunnen bieden.

Abonnees van het Carinova Servicepakket hebben toegang en korting op diensten aan huis en hulpmiddelen. Daarnaast kunnen zij advies krijgen over zorg of hoe veilig en vertrouwd iemand langer thuis kan blijven wonen.

Ook wanneer u nog geen zorg nodig heeft, of zich zorgen maakt over de zorg voor uw ouders, kan het lidmaatschap van het Carinova Servicepakket, voor een bedrag van €16,95 per jaar, interessant voor u zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Roy en Bert Gotink t. (0570) 626606 of info@gotink.nl. I.www.gotink.nl

Riet Hans, Carinova Servicepakket t.0900 8662 of info@carinova.nl. I.www.carinova.nl


Catering 2.500 personen in het pinksterweekend goed verlopen

Net als in het paasweekend mocht Gotink de catering verzorgen. Ditmaal niet één locatie, maar drie! Meppel, en twee locaties in Arnhem. Niet 1.000, maar 2.500 personen. Het was een hele organisatie, maar alles is weer goed verlopen. Hongerige voetballers konden genieten van heerlijke menu’s en ‘s ochtends van een uitgebreid ontbijt.
Achter de schermen was het voor ons een hele organisatie waarin wij vrachtwagens, koelcontainers en vooral heel veel mensen moesten inhuren. Gelukkig stonden bekenden en ook veel familie voor ons klaar. Dank aan iedereen!


Warme maaltijd service van Gotink nu in Olst en Boskamp beschikbaar

Vanaf heden bezorgt Gotink ook heerlijke maaltijden in Olst en Boskamp. Na herhaaldelijke aanvragen is er besloten dat deze regio tot onderdeel behoord van ons verzorgingsgebied. Kent u gegadigden of wilt u meer informatie, kijk dan even op onze pagina van de warme maaltijd service.
Onderstaand artikel werd in de reklamix geplaatst:

Gotink bezorgt warme maaltijden in olst en boskamp

Gotink bezorgt warme maaltijden in olst en boskamp


Catering 1.000 personen in het paasweekend goed verlopen

Gotink mocht weer voor 1.000 personen ontbijt en diner op tafel zetten in Arnhem. Handballers van internationale teams werden voorzien door ons eten. Met een jong team van Gotink, de jeugdige handballers en wat muziek zat de sfeer er snel goed in.

Zie ons catering aanbod

catering voor een grote groep van 1000 personen. Heerlijke eten van Gotink op buffet.

catering voor een grote groep van 1000 personen. Heerlijke eten van Gotink op buffet.

Team van Gotink voorziet 1000 man van heerlijke maaltijd

Team van Gotink voorziet 1000 man van heerlijke maaltijd

 


Gotink heeft nieuw assortiment voor bedrijven

Gotink heeft een nieuw team in de keuken. Onder leiding van Pascal floreren Marcel en Yordi momenteel. Marcel komt uit de gegoede keuken van Stegeman, Laren (gld) en Yordi is de ex chefkok van Moskou, Deventer.
Dit team draait ook voor het luxe segment zijn hand niet om en daarom presenteert Gotink vol trots het nieuwe assortiment van 2018. Ervaar nu zelf de kwaliteit van Gotink.

De koks achter de warme maaltijd service

De koks achter de warme maaltijd service


Gotink bezorgt per 1 maart in Apeldoorn

Al 35 jaar bestaat de maaltijd service van Gotink in Deventer. Al bijna 15 jaar bezorgen wij ook in Zutphen en vanaf 1 maart is het eindelijk ook mogelijk voor Apeldoorners om gebruik te maken van de warme maaltijdservice van Gotink. Een heerlijke warme maaltijd aan huis gebracht door een vriendelijke bezorger – wie wil dat nu niet. Zie hier meer informatie over onze maaltijdservice.
Het volgende artikel werd geplaatst in de Apeldoornse stadskrant en de Stentor editie Apeldoorn: